Илона Андрюс: White Hot


ilona_white_hotНе е за вярване, че от издаването на първата книга в поредицата са минали цели три  години. Спомням си, че когато авторите обявиха отлагането на уж готовата White Hot за 2017-та, си помислих, че дотогава ще забравя какво се е случило с героите в Burn for Me. Разбира се, последното не се случи, не само защото самия роман беше впечатляващ, но и защото го препрочетох поне три пъти.

За феновете на Илона Андрюс едва ли ще е изненада, че този роман е още по-добър от предходния. (Да знам, че пиша нещо в този смисъл във всяко ревю за романите на Илона и Гордън, но те продължават да се справят все по-добре с писането!)

В White Hot Невада Бейлор ще се опита да разкрие масово убийство, което влиятелна магическа династия се опитва да прикрива. Следите ще я отведат не само под обстрел, но и в епицентъра на политическите интриги в града. А когато могъщите те гледат под лупа, е почти невъзможно да скриеш истинските си магически способности. Наличието на трима тийнейджъри-детективи и баба-сватовница съще не помага за укриването на семейните тайни. Добре е, все пак, че на помощ на Невада отново ще се притече най-могъщия магически прайм в града. А може би последното е всъщност беда, предвид че става дума за Конър Роугън – Бесния.

Ужасно много харесах White Hot не само защото романтичната сюжетна линия се разви доста по-бързо от очакванията ми за поредицата, а и заради това, че много от второстепенните герои получиха своите истории и възможност да блеснат. Изключително много се забавлявах с магията на Каталина, която изигра важна роля в ключов момент, както и с най-неочакваните обирджии в литературата.

Горещо препоръчвам романа на феновете на паранормалните романси (може би не много на мъжката аудитория, предвид че мрежата е пълна с възторжени ревюта на фенки, влюбени в Конър.)

Поредица Hidden Legacy:

  1. Burn for Me – ревю
  2. White Hot
  3. Wildfire – ETA  July 2017

Един коментар за “Илона Андрюс: White Hot

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s